Katy Perry: ‘Russell Brand Was Threatened by my Career’


Wednesday, June 27, 2012

KATY Perry has hinted Russell Brand was threatened by her career.

The singer — who split from British comedian Russell in December after the pair had been married for just 14 months — admits work commitments ruined the relationship.

“I thought to myself, ‘When I find that person that’s going to be my life partner, I won’t ever have to choose [between the partner and my career],” she said. ” They won’t be threatened or have weird motives.’ Then I started to realize, that’s not true.

“I have that same belief system with everything, from career to my life to my personal life, everything. And I will do everything it takes to not fail. And I did everything it took, but it still failed.”

Katy recently insisted she doesn’t regret her failed relationship with Russell, 37.

“Everybody asks me if I regret something, they ask me if it’s going to be that one moment [her marriage],” she said.

“Actually it’s really a lesson learned and it’s super valuable, I could not buy this lesson.

“And I apply it to my life, I learn and a lot of the time, I get really good material for my songs.”


Tags:
 • Anonymous

  Good news: this website (http://lnk.co/IQ0IV ) we has been updated and add products and many things they
  abandoned their increases are welcome to visit our website. Accept cash or
  credit card payments, free transport. You can try oh, will make you satisfied.

  http://lnk.co/IQ0IV

  http://lnk.co/IQ0IV

  http://lnk.co/IQ0IV

 • Guest

  So your belief system obliterates independent male thinking and masculine instincts in exchange for your personal interests and aspirations?

 • Linda_MALM

  Judiska financella sekter importerar kannibaler så att förinta europeiska kulturarvet helt… Det är den sanna pågående förintelsen

  #

  Utvisningar till Irak upphör – migrationsavtalet rivs upp

  Red. SwedenConfidential 2012-07-05

  SLUT MED UTVISNINGAR(?!)

  Nu kommer en del av er bli skogstokiga.

  Irakiska parlamentet vägrar att acceptera nationella medborgare som utvisas från Europa. Bagdad förbjuder påtvingat återvändande för deporterade oh hotar med att bötfälla flygbolag som transporterar misslyckade asylsökande. Därmed är det slut med utvisningar till Irak oavsett om de mördar tio.

  Det irakiska parlamentet har förbjudit påtvingade deporteringar från Europa. Det gäller tiotusentals misslyckade asylsökande, som nu inte kan återvända. Det irakiska parlamentet hotade också med att bötfälla flygbolag som deltar i utvisningsärenden.

  Den ensidiga förklaringen har redan resulterat i att utvisade har förvisats tillbaka till gränsen, enligt London-baserade flyktingars stödorganisation som har lobbat för politisk förändring. Under det senaste året, har Storbritannien inte kunnat utvisa irakier, även efter att de har förlorat rätten att få stanna kvar i Storbritannien, på grund av rättsliga tvister om deras mottagande på Bagdads flygplats och statssäkerheten i Irak.

  Över hela Europa, är nu tiotusentals irakier i juridisk limbo och väntar på att få asylansökningar behandlade eller under hot om återvändande till Mellanöstern om deras ansökningar har avslagits.

  Förbudet mot påtvingat återvändande främjades av Internationella Federationen av irakiska flyktingar (IFIR)med säte i London, som har kämpat mot deportationer i Irak och Kurdistan.

  Dashty Jamal, från IFIR, sade:

  - Detta är en stor seger för irakiska flyktingar, som är offer för krig och förtryck. Norge och Danmark har sänt tillbaka flyktingar med våld nyligen De måste nu sluta med det. Jag förstår att en del människor redan har fått vända tillbaka till gränsen sedan helgen. Vi vet att det finns minst 1 300 irakiska flyktingar i Nederländerna, ensamma som har hotats med att skickas tillbaka. Sverige har sagt att man har fått 20 000 asylansökningar från irakier sedan 2003.

  Således behöver inte mannen från Irak här under vara rädd mer, han får nu stanna. Finns detta i svensk media ännu?

  Relaterat:

  Utvisningsdömd Irakier är “rädd” att bli avslöjade att de är mördare och plundrare och dessa kannibalernas namn är fiktiva, har inte minsta asylskäl

  Full artikel på guardian

  http://www.guardian.co.uk/world/2012/jul/02/iraq-parliament-deported-nationals-europe

  kommentarer:

  elefantter: Förutom dom möjliga skäl som nämns i tidigare kommentarer, kan det väl också vara att man inte vill ha in medborgare som har smittats med västerländsk kultur. Sett en arm, till exempel.

  Jonathan Lejonhjärta

  Det är ju bara att göra precis samma sak när dom ansöker eller smyger sig hit, kicka dom i arselet!! Men inte skulle den flata regeringen ha hår nog på bröstet att våga öppna munnen och säga att gränserna stängs för samtliga irakier tills avtalet öppnas upp igen.

  Allt tyder på att det är en långsamt pågående plan att islamisera hela världen genom att föröka sig i dom länder som dom spritt sig till. Och Sveriges regering är den som inte vill inse hur det ligger till och även om dom vet så tänker dom på sitt anseende gentemot världen.

  Sverige är det mest generösa landet när det gäller till att ta hand om alla dessa “stackars” satar som “flyr” krig och elände.

  För att ett par månader senare besöka sitt hemland på “semester” ?!?! Hå hå jaja…!

  Maria Lindström : Ibland undrar man när ett land gör på detta vis – vad är det för människor man inte vill ha tillbaka? En del av mig, den lilla rödvinsröda-näsan i mig frågar…. undrar hur dessa människor som nu blir i princip statslösa – hur känner dom sig? Deras eget land vill inte ens veta av dem… Jisses alltså, det måste väl svida?

  NiklasPureber

  trror inte ens de vet vad de har att göra med… de är faktiskt rätt

  NiklasPureber jag vill jobba mer aktivt,

  vore glad om ni tog kontakt med mig

  mitt nummer är 0709311808

  Kapten_Krok, Vi tar kontakt.

  NiklasPureber: ja Irak landet sa detta för något år sen. de vill helt tydligen inte ha kristna irakier tillbaka. fast har inte hajat om de egentligen är kurder som de inte vill ha tillbaka.

  Buttington: Dags att förklara krig med arabvärlden.

  NiklasPureber: visst ska vi göra det. vi ska bara skicka tillbaka alla dessa mena-folk först.

  Birgitta S. Saudi eller Kuwait, oerhört rika muslimska stater, de önskar inget hellre än att välkomna dessa bröder och systrar. Problemet löst. Glömde Dubai och Abu Dhabi och Ohman, finns säkert fler. Adjö !

  Magica de Hex: Nej. Suck och dubbelsuck.

  AnnaKonda Nu är det fanimej dags att öppna fler soptippar istället för flyktingförläggningar. Vad fan ska vi ha dessa inavlade analfabeter till? Göra lampskärmar av dem??

  Skogstokig? Det minsta man kan säga! FY FAN!!!

  Susanné Airdecour Lindström Sätt dom på vändande flyg. Behandla inte Irakiska asylsökningar, skicka tillbaka dom med en gång.

  Andersonszkan: Precis och bötfäll dom flygbolag som tar hit dom.

  Read more:

  http://www.swedenconfidential.info/2012/07/05/utvisningar-till-irak-upphor-migrationsavtalet-rivs-upp/#ixzz1zofbMIAf

  -♥•`¸¸´•♥-Ignorans är barbariet-♥•`¸¸´•♥-

© 2014 - SHOWBISPY.COM ALL RIGHTS RESERVED.